Hjemmetjenesten/ sykepleien og geografisk inndeling - hvordan presentere det på nettsiden?

Vi får mange henvendelser der folk lurer på hvilken avdeling i hjemmetjenesten (rent geografisk) de hører til slik at de får riktig kontaktinformasjon ++.
Vi har rett og slett (og foreløpig) lagt ut en PDF med oversikten. Planen er å løse det på en bedre måte… (linken til våre sider nederst)
Ser Oslo har en egen modul der man kan søke seg fram til


Noe ACOS vurderer å lage? :smiley:
Hvordan har dere løst det? Og ev. hvor bra fungerer det?
Her er vår side (som er ganske ny så alt er presentert på en enkel måte:
https://www.moss.kommune.no/ved-sykdom-eller-funksjonsnedsettelse/kontaktinformasjon-til-helse-og-mestringstjenestens-virksomheter/

1 Like

Hei Anastasia :smiley: Godt innspill. Dette kan du også melde som endringsønske i den nye supporten vår og se om noen andre stemmer på dette evt uttrykker tilsvarende ønske til funksjonalitet.

Det vi holder på å ferdigstille nå er en filtervisning som presenterer skoler, barenehager eller hva som helst egentlig i en oversikt der en kan filtrere på typer, plassering i kart osv. Denne presentasjonen blir tilsvarende dette https://www.oslo.kommune.no/helse-og-omsorg/helsehjelp/tannhelse-og-tannlege/offentlige-tannklinikker-i-oslo/#!m|list Funskjonaliteteten skal straks settes opp for pilot, så regner med vi kan tilby dette innen mars 2020. Den er ikke akkurat slik du skisserer men likevel den kan gi et resultat basert på plassering og kart.

For å oppnå et slikt resultat kan dere muligens benytte veiviseren i CMS. Vet ikke om dere har bestilt denne. Den er nemlig ganske smart, selv om valgene i listen i Oslo kanskje blir litt lang kan den brukes. Jeg lagde et raskt alternativ her du kan se på: https://produktmote.preprod.acos.no/veiviser/finn-skjema-for-helse-og-omsorgsstjenester/

PS dere vil jo sikkert referere til digitale skjema og ikke .pdf slik Oslo har gjort :wink:

2 Likes

Hei Geir! Så mye spennende, takk for gode råd og tips.
Nå har jeg altså oppdaget endringsønsker - så nå har jeg meldt inn mitt! :partying_face:

  1. Dette ser veldig bra ut. Jeg må bare tilføye at vi har allerede snakket om at vi kunne tenkt oss noe sånt for alle prosjekter i kommunen (der du søker etter et bestemt geografisk område og får opp alle prosjektene som er planlagt ++). Tror mine redaktører hadde noen gode eksempler på dette, så kan sikkert ta det opp igjen når ting har roet seg litt ned :innocent:
  2. Veiviseren ser veldig bra ut! Jeg må bare se hva vi kan ellers bruke det til (nå løper fantasien fritt her da vi har nettopp startet å sette opp brukerreiser for de ulike kategoriene på nettsiden). Vi har altså ikke bestilt den og jeg var ikke klar over at det fantes men skal sette meg i dette.
    Og…nei…det var veldig overraskende å avslutte det hele med en PDF :crazy_face: Oslo da…! :astonished:
1 Like